Benpasset igår | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

Benpasset igår

Idag är jag bra vinglig på benen. Körde mitt nya upplägg på benpasset igår och det tog rätt så bra tycker jag, som det känns idag i alla fall. Det var längesedan jag körde både fram- och baksida lår tillsammans och det fick svetten att rinna lite extra;

  • Squats 4 set
  • Box squats 3 set
  • Raka marklyft 3 set
  • Benpress 3 set
  • Benspark (superset ½ rep + 1 hel rep) 3 set
  • Stående vadpress 4 set

Glömde helt bort den “nya” övningen för rumpa och baksida lår som jag föll stenhårt för sist, men har lagt till den i programmet till nästa vecka.

Jag är ledig idag! Och imorgon! Börjar inte jobba förrän kl.15:30 på torsdag. Det lutar lite åt att det blir studier och träning för hela slanten. Men jag kanske försöker lura hit någon vänlig själ på kaffe när jag blitt less på alla “måsten”..

Dags att svepa morgonsmoothien, ta en kopp kaffe och börja med skolarbetet igen. Ha en fin tisdag allihopa! 

 

utgång

Bild från helgen

 

planka

Höstmys och plankstek, perfekt sätt att avsluta helgen <3

 

legs

Mina lår har vuxit med 7 cm senaste året! Överarmarna med dessutom! 😀 

Synd jag inte har något tidigare mått på vaderna.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats