Onsdags-skryt. | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

Onsdags-skryt.

Tänkte bara hoppa in och skryt-skriva lite 😉 

Hakade på några kollegor till sjukhusets träningslokal ikväll, improviserade lite rygg & bicepsträning. Jag känner mig vilsen när jag inte har något stadigt schema, irrar runt i början och vet varken ut eller in tills jag kommer på vars jag ska börja. Så är det alltid. Jag måste nästan ha ett färdigt schema innan träning för att det ska bli som bäst, tror det beror på tunnelseendet som kommer med all fokus på det jag ska göra just där och just då. 

Det blev i alla fall något, bättre än inget alls;

  • Breda lats 4 set
  • Hantelrodd 3 set
  • Cable cross 4 set
  • Enarmsrodd i kabel 3 set
  • Skivstångsrodd 2 set
  • Biceps curls med EZ-stång 3 set
  • Konc curl hantel 4 set

Ja. Där nöjde jag mig. Kändes halvdant, men ändå helt OK. 

Nu borde jag verkligen duscha, luktar ju inte hallon precis. Sedan måste jag se över packningen och skolarbetet som ska med imorgon.. känner faktiskt inte alls för att åka till något universitet i Umeå imorgon, inte det minsta sugen på någon form av examination. Jag är nog rätt skolless just nu.. efter 6,5 år i universitetsskolbänken. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats