Veckan som gått | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

Veckan som gått

Tänkte att jag skulle ta och uppdatera er en sväng här innan jag far iväg för jobbkväll. 

Kom hem från Stockholm igår, var där lördag-söndag och må säga att jag hade ett väldigt trevligt dygn! Det kändes lite surt att kliva på tåget hem. 

Har följt läkarens råd och hållt mig borta från (diverse) fysisk ansträngning den senaste veckan. For in på akuten tidigt i onsdagsmorse efter att ha legat i något som kändes som muskelkramper i ryggen hela natten. På akuten misstänkte man njursten men kunde inte hitta något, efter en smärtstillande injektion var plågan så gott som borta.. nästan i alla fall. Fick fara hem 11 timmar senare med samma läkemedel på recept. Jag har klarat mig från liknande smärta sedan dess, var iväg och tränade idag till och med. 

Det blev ryggpass, mitt favoritpass! Som jag längtat efter marklyft! Men jag kände mig bra seg efter veckan som gått, passet gick halvdant.. bättre det än inget. 

 

Som några av er redan vet så är jag en av deltagarna i årets omgång av Lifestyle by MRR 2.0. Tävlingen startar i februari och avslutas i början av sommaren då finalisterna utses. Vi är ca 70 deltagare från olika delar av landet som nu delas in i 2 lag. Vi är redan igång och peppar varandra och följer varandra både på Facebook och Instagram (@mrrofficial). Är taggad till tusen och nyfiken på vad den här tjejen kan lyckas åstadkomma!

Jag lovar att jag ska bättra mig på att uppdatera även här under tiden 😉

 

73367_10151808567365796_2027702476_n

 

snö

Uteplatsen, igensnöad <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats