Värmer bort hösten. | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

Värmer bort hösten.

Här under täcket är det bra varmt och gott. Utanför är det banne mig ruggigt kallt. HSB verkar inte ha förstått att det dragit sig mot hösten och kylan?

Försökte nyss skriva ett inlägg via mobilen, men antingen så är jag värdelös på det eller så funkade det bara inte särskilt bra. 

Jag har träningsvärk i hela kroppen.. har kört tre styrkepass hitills denna vecka, senast idag. Körde igenom rygg och baksida lår, fick inte riktigt den kontakt jag hade önskat men hade i alla fall energi för tre personer samtidigt. 

 

Det blir såklart ett pass även imorgon. IronWorks nya, egna tillskotts- & klädbutik öppnar ju imorgon så det gäller att vara först på plats. Eller ja, åtminstone inte sist 😉

 

Untitled

Klantade till det och glömde återhämtningen hemma, så det fick bjuppas på några riksdaler i shoppingdisken på gymet.

 

Untitled2

Tog mig ett PW-varv runt Sidsjön häromdagen. Ja, det blev bara ett varv då jag fick för mig att sprinta uppför slalombacken också, vilket tog fullständigt slut på benen mina som körts igenom på benpass dagen innan. Fin utsikt över sjön <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats