Som överkörd av flunsatåget. | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

Som överkörd av flunsatåget.

Jag lever fortfarande, om än knappt.

Har haft tre veckor med tung förkylning/influensaliknande symtom. Har varit sjukskriven några dagar emellanåt men just nu är läget rätt stabilt. Tränade för första gången på 8 dagar i förrgår, tog vilodag igår med endast en lugn promenad. Idag tänkte jag försöka ta mig iväg för ännu ett lugnt pass. Oturligt nog har jag inte fått mer än 3 timmars sömn inatt, så får se hur mycket kroppen orkar med.

Känner mig pigg i kroppen men trött på ögonen.

Det ordnar sig. Har jobbhelg och får se fram emot en ledig tisdag i alla fall 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats