100 dagar "diet" (deff?) | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

100 dagar “diet” (deff?)

Jag är inne på “deffdag nr 18”.

Det går i dagsläget bra, men hektiska jobbdagar blir det lite tyngre när det knappt finns tid att värma på maten och sötsuget smyger sig på.. men jag har lärt mig hitta nya vägar istället för att hoppa på lakritsburken. 

Tänkte ta vikt och mått om någon vecka. Vill inte börja grotta ner mig i det för tidigt. Går just nu på magkänslan och vad kroppen ger mig för signaler, än så länge funkar träningen bra trots nedskärningarna på kolhydrater. Jag är lite tröttare om dagarna men det går nog till sig. Har tagit 1 “påfyllnadsdag” när det blev lite mer frukt och lite mer potatis till lunch och middag. Men i övrigt har jag hållt mig riktigt bra till schemat.

Tränar vidare på Iron Works, trivs riktigt bra. När dagarna inte riktigt går att pussla ihop blir det ett pass på Orkopeden på sjukhuet eller i bostadsföreningens lilla träningslokal.. det funkar ju det med, även om det inte ger samma möjligheter till variation. 

 

 

Så ser dagarna ut. 82 dagar kvar till utlandssemester. 15 dagar på Gran Canaria med bergsvandring och allt som hör till. Bara att kämpa.

 

Just det.. konditionen ska jag förbättra. Note to self. Morfar får inte springa ifrån mig i bergen som han gjorde sist. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats