Varför ändra ett vinnande koncept? | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

Varför ändra ett vinnande koncept?

Jag har i dagarna funderat på att starta upp en ny blogg. Så slog mig tanken att hela den där processen med att leta efter ett schysst ställe att blogga på, ordna med bloggnamn och “hitan ditan” inte kändes som någon vidare rolig idé. Dessutom har jag ju redan en sida, som visserligen stått stilla sedan förra året märkte jag. Men det är ju alltid något 😉 

 

Så. Planen är att gå från 4-split till 5, dvs. öka på träningsfrekvensen med ytterligare ett pass per vecka. Med pass så menar jag styrkepass, cardion (som är i det närmaste obefintlig) är inte inräknat. Jag är inte mycket för konditionsträning, har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig att bli heller. Jag springer inte, jag cyklar sällan och jag står inte gärna på varken crosstrainer eller löpband. Jag är däremot gammal tävlingssimmare och drar mig inte för att hoppa i plurret och simma häcken av mig om jag får chansen. Den typen av ‘cardio’ är helt fantastisk. Och att sedan få avsluta med en varm bastu är ju inte heller helt fel. Jag är på jakt efter en ny baddräkt, har letat igenom halva shoppingcentret men hittar bara ett dåligt utbud av kalasdyra baddräkter. För nej, jag tänker inte simma i bikini. Så tips på bra och prisvärda baddräktsställen tas emot med öppna armar. 

 

Av tre veckor återstår tre dagar på semestern. Idag blir det träning och matlådefix. 

 

rygg

Från veckans ryggpass

 

protein

Tillskotten jag använder består främst av produkter från Femimal.

Goda smaker och gör det dom ska.

Rekommenderas varmt!

 

gym

När man har lyxen att välja mellan 2 gym <3 

Under arbetsdagar hålls träningen på Iron Works inne i stan,

lediga dagar tränas det på hemmaplan i Bruksgymmet.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats