Jag är en periodare. | Make it a lifestyle, not a duty.

Make it a lifestyle, not a duty.

Annons

Jag är en periodare.

Så sant som det är skrivet.

Fast periodare i det här fallet handlar om kosten. Och nej, jag brukar inte ha långa perioder då jag “vråläter” eller långa perioder då jag är dålig på att äta, alternativt äter skräpmat eller mycket godis. Jag har någon dag, någon gång ibland då det blir lite godis, eller en pizza.. eller varför inte lite sushi?

Nej, mitt periodande handlar om att jag under flera veckors tid äter en, max två, maträtter dag ut och dag in till både lunch och middag.. tills jag blir så dödligt less på just den maträtten att jag inte vill se den mer eller ens känna lukten av den. Det går lite i cykler. Härom månaden var det tacogratäng från boken Muskelmat. Innan det var det kyckling och grönsallad. Före det var det sushi. Just nu är det lax på saltbädd och som variation blir det fajitakyckling med grönsallad. Jag har larvat på med det här nu i 4 veckor och kommer förmodligen forsätta i samma takt några veckor till tills dess att jag vill kasta all lax åt fanders och se fajitakycklingen flyga ut genom köksfönstret. 

 

Men det är ganska enkelt med. Jag har oftast morgondagens måltider planerade och klara 😉 Till mellanmål blir det oftast ägg på fiberbröd, eller kvarg med lite granola eller bär. Frukosten består till 80% av havregrynsgröt med äggvita, lite granola och bär. Och en sisådär 2-3 gånger om dagen blir det proteinshake (bara för att proteinet jag dricker nu är så förbaskat gott XD). 

 

Japp. Jag är en periodare. 

Och jag var på Iron Works klockan 06:00 imorse, tränade ben och mage i 1,5 timme. Startat veckan på allra bästa sätt, och hoppas att ni gjort det med. Och tack finaste J för stödet och kaffet idag, det var väl behövligt <3

 

IMG_9526

Glad över att vara tillbaka i stans bästa lokal <3

 

IMG_9525

Mellanmål och planering. Två viktiga pusselbitar 🙂 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats